Mainos
Mainos

Keskustan johto ilmoitti turkisrahansa

Keskustan kärkipoliitikot ovat ilmoittaneet Turkistuottajilta saamansa vaalirahat ennakkoon.

Turkishuutokauppayhtiö Turkistuottajat Oyj on antanut 1 500 euroa vaalirahaa keskustan puoluesihteerille Timo Laaniselle, maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttilalle ja ympäristöministeri Paula Lehtomäelle.

Turkistuottajat on osallistunut myös keskustan puheenjohtajan Mari Kiviniemen vaaliseminaariin 1 250 eurolla. Tiedot on kirjattu heidän Valtiontalouden tarkastusvirastolle jättämiinsä vaalirahoituksen vapaaehtoisiin ennakkoilmoituksiin.

Turkistoimiala tukee vaaleissa kaikkiaan 40:ä eri puolueiden ehdokasta, joiden nimet ja tukisummat on julkistettu.

Vaalirahoituksen ennakkoilmoituksia tehtiin melko laiskasti. Puoluejohtajista ilmoituksen jättivät Kiviniemi, SDP:n Jutta Urpilainen, vihreiden Anni Sinnemäki, kristillisdemokraattien Päivi Räsänen ja vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot