Mainos
Mainos

Keskustan johtokilpa alkoi rennoissa tunnelmissa

Kansanedustaja Anneli Jäätteenmäki ja tohtori Olli Rehn kisaavat keskustan puheenjohtajan paikasta ilman suurempia näkemyseroja ja ainakin toistaiseksi vielä hyvin leppoisissa tunnelmissa.

Kaksikko oli Keskustan opiskelijaliiton tentissä Helsingissä ja jatkoa seuraa pitkin kevättä, kun puheenjohtajaehdokkaille järjestetään yhteisiä tilaisuuksia eri puolilla maata.

Molemmat ottivat tavoitteeksi sen, että keskustasta tulee suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa. Samalla he lupasivat hoitaa yhteistyösuhteet muihin puolueisiin sellaiseen kuntoon, että keskusta on mukana seuraavissa hallitusneuvotteluissa. Näin siinäkin tapauksessa, että suurimman puolueen asema ja sen myötä etulyöntipaikka jäisi saavuttamatta.

Keskustan uusi puheenjohtaja valitaan puoluekokouksessa kesäkuussa Hämeenlinnassa. Ehdokkaita saattaa tulla vielä lisää. Ainakin nykyinen varapuheenjohtaja Matti Vanhanen harkitsee edelleen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme