Mainos
Mainos

Keskustan Kalli pahoillaan Kaikkosen puolesta

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kallin mukaan kansanedustaja Antti Kaikkosen kohdistuvat rikosepäilyt eivät olleet yllätys.

- Kyllä tämä osittain oli odotettua, sisällön osalta en halua keskeneräisiä asioita lähteä millään tavalla kommentoimaan. Toivon tietenkin, että asia selviää mahdollisimman nopeasti. Kyllä keskeneräiset vireillä olevat asiat on syytä selvittää loppuun, se on kaikkien etu.

Keskusrikospoliisi epäilee Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtajana toiminutta Kaikkosta luottamusaseman väärinkäytöstä ja lahjuksen antamisesta.

Ehdolle vaaleihin?

Kalli ei halua ottaa kantaa siihen, voiko Kaikkonen olla ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa.

- Se on Uudenmaan vaalipiirin asia, he päättävät ehdokkaista. Molemmat, sekä vaalipiiri että ehdokas, tekevät päätöksiä omassa ajassa ja omien sääntöjen ja normien mukaan.

"Ei vaikuta uuteen puoluejohtoon"

Kallin mielestä Nuorisosäätiöön kohdistuvat rikosepäilyt eivät haittaa uuden puoluejohdon toimintaa.

- Ei uusien ihmisten tehtävänä ole kantaa vanhoja vastuita. Ei tällä voi rasittaa uutta puoluejohtoa eikä uutta keskustaa. Nämä asiat on syytä selvittää. Painolastit arvioidaan sitten kun asioihin tulee loppupäätös.

Erityisen pahoillaan Kalli on Antti Kaikkosen puolesta.

- Hän on hyvä ryhmänjäsen, joka on nyt suuren taakan alla, Kalli toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme