Mainos
Mainos

Keskustan Lintilä perhepakettisotkusta: Hallitus käyttänyt niukasti totuutta

Oppositiopuolue keskusta arvostelee kovin sanoin hallitusta perhepakettisotkussa. Päätöksen perumista keskusta pitää kuitenkin sinänsä hyvänä ratkaisuna.

Hallitus vetosi perhepaketin kaatamispäätöksessään uusiin laskelmiin, mutta Helsingin Sanomien mukaan uudistusta koskevat luvut eivät ole muuttuneet matkan varrella.

Keskustasta kysytään, onko hallitus yrittänyt tietoisesti harhauttaa.

– Ainakin on yritetty johtaa toisille teille, ja hiukan niukasti käytetty totuutta. Kyllä hallitus olisi voinut tunnustaa ihan selvästi, että vaalit lähestyvät ja paine perhepakettia kohtaan tuli niin kovaksi, että he katsoivat järkevimmäksi jättää sen tekemättä eikä mennä tällaisen väitteen taakse, joka ei pitänyt paikkaansa, sanoo kansanedustaja Mika Lintilä (kesk.) MTV Uutisille.

Lintilän mielestä sotku heittää epäilyksen varjon koko rakennepaketin ylle, ja vaatii hallitukselta kattavaa selvitystä valtiontaloudesta.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme