Mainos
Mainos

Keskustan Perttula uskoo punamultaan

Keskustan puoluesihteeri Pekka Perttula uskoo, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen syntyy punamultahallitus eli keskustan ja sosiaalidemokraattisen puolueen johtama hallituskoalitio.

-Uuden punamullan syntyminen merkitsisi demokratian voittoa markkinavoimista, sanoo Perttula keskustan pää-äänenkannattajan Suomenmaan tänään julkaisemassa haastattelussa.

Perttula sanoo odottavansa vuoden 1999 eduskuntavaaleista samanveroista käännekohtaa kuin vuoden 1966 vaalit olivat. Tuolloin sosiaalidemokraatit saivat vaalivoiton ja puolueen oppositiokausi päättyi.

Keskustan oppositiosta päästävää vaalivoittoa odottava Perttula huomauttaa, että kyse ei ole pelkästään kansanedustajien määrästä vaan myös siitä, mitkä tahot johtavat Suomen yhteiskuntapolitiikkaa ja mihin suuntaan. Maakuntien elinvoimaisuus ja työllisyyden parantaminen ovat Perttulan mukaan keskeisiä asioita.

-Ei riitä, että keskusta saa paljon kansanedustajia. Myös muissa puolueissa on oltava riittävästi ihmisiä, jotka suostuvat ymmärtämään keskustan näkemyksiä. Meillä täytyy olla hyvä ohjelma, todellinen muutosohjelma, patistaa Perttula puoluettaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme