Mainos
Mainos

Keskustan puoluehallitus tukee Korhosen linjaa

Yli puolet puoluehallituksen jäsenistä on sitä mieltä, että puolusihteerin toiminta on ollut keskustalle hyödyllistä.

Keskustan puoluehallitus tukee voimakkaasti puoluesihteeri Jarmo Korhosen irtiottoja pääministeri Matti Vanhasen linjauksista.

Puoluehallituksen tuki Korhoselle käy ilmi Alma Median Helsingin-toimituksen tekemässä kyselyssä. Tavoitetusta 25 puoluehallituksen jäsenestä 14 oli sitä mieltä, että Korhosen toiminta on ollut puolueelle hyödyksi.

Vain yhden vastaajan mielestä puoluesihteerin ja pääministerin erilaiset, julkisuuteen tulleet näkemykset haittaavat puolueen uskottavuutta.

Yksikään kyselyyn vastanneesta puoluehallituksen jäsenestä ei tukenut Vanhasen näkemystä, jonka mukaan ruuan arvonlisäveroa pitäisi alentaa vasta vuonna 2010. Sitä vastoin Korhosen ja monien muiden keskustavaikuttajien vaatimus alennuksen ajoittamisesta vuoteen 2009 sai 19 hallituksen jäsenen tuen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot