Mainos
Mainos

Keskustan puoluekokouksessa alkoi "neilikkavallankumous"

Keskustassa alkoi lauantaina "neilikkavallankumous", kun puoluesihteeriehdokas Timo Laanisen kannattajat kiinnittivät valkoisen neilikan rintapieleensä.

Hakaneulalla varustettuja oikeita neilikan oli jaossa Laanisen mainospisteellä Lahden Suurhallissa. Kukkien jakajat kertoivat, että niitä oli varattu noin 2500, mutta lyhyessä ajassa jäljellä oli vain muutama sata.

- Miksi neilikka? No, ehkä Timon kampanjassa on kyse jonkinlaisesta neilikkavallankumouksesta, kukkia ohikulkijoille ojennellut nainen sanoi. Kukkien lisäksi tarjolla oli Alku-karkkeja, Laanisen Uusi alku -vaaliteemaan sopien.

Rintaneilikasta kuitenkin kieltäytyi Laanisen mainospisteen ohi kävellyt kohta entinen puheenjohtaja Matti Vanhanen, joka totesi, että ei voi ottaa kantaa kenenkään ehdokkaan puolesta.

Toisella puoluesihteeriehdokkaalla Jarmo Korhosella ei ollut ainakaan lauantaihin puoleen päivään mennessä minkäänlaista mainospistettä Suurhallissa, ja hänen kampanjointinsa oli muutenkin niukkaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme