Mainos
Mainos

Keskustan Sipilä apupuolueväitteestä: Väärä tulkinta

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä torjuu perussuomalaisten väitteen siitä, että keskusta olisi hallituksen apupuolue.

Perussuomalaisten käsitys apupuolueesta juontaa siitä, kun Sipilä antoi joulukuussa tukensa hallitukselle ja toivoi, että hallitus jatkaa vaalikauden loppuun asti.

– Apupuolue on väärä tulkinta. Hallitus ei jatka tai kaadu toiveisiini. Hallitus ei myöskään kaadu opposition välikysymykseen. Jos hallitus kaatuu, se kaatuu sisäiseen ristiriitaan ja päättämättömyyteen. Se on täysin mahdollista, keväällä ollaan koetuksen edessä.

Sekä perussuomalaisten että keskustan kenttäväki pitää oppositioyhteistyötä ongelmallisena. Puolueen piirihallitusten jäsenet antoivat MTV3 Uutisten kyselyssä oppositioyhteistyölle keskimäärin arvosanan 6,3 asteikolla 4-10. Perussuomalaisten vastaava luku on 6,6.

Kummankin puolueen kenttä on enimmäkseen tyytymätön juuri toisen oppositiopuolueen rooliin. Keskustan väki on perussuomalaisia hieman tyytymättömämpää.

(MTV3)

Katso keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän haastattelu: (Huomenta Suomi 7.1.2013)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot