Mainos
Mainos

Keskustan Takkula toivoo Jorma Ollilasta presidenttiä

Keskustan europarlamentaarikko Hannu Takkula arvioi, että Nokian pääjohtaja Jorma Ollila saattaisi olla Matti Vanhastakin laajemmin kannatettu presidenttiehdokas keskusta-oikeistopuolueiden kentässä.

Keskustan europarlamentaarikko Hannu Takkula esittää Nokian pääjohtajaa Jorma Ollilaa Suomen tulevaksi presidentiksi. Takkula arvioi Ilkan haastattelussa, että Ollila sopisi koko keskustaoikeistolaiselle kentälle jopa paremmin kuin pääministeri Matti Vanhanen.

- Matti Vanhanen on erinomainen pääministeri ja varmasti hyvä presidenttiehdokas. Mutta jos Jorma Ollila olisi käytettävissä, toivottavasti hän olisi koko Suomen, myös ei-sosialistisen kentän ykkösnimi, Takkula sanoo.

Takkula perustelee Ollilan valintaa sillä, että Nokia-johtaja on maailmanlaajuisesti tunnettu ja hänellä on vahvaa näyttöä ruohonjuuritasolta globaaliin toimintaan.

Takkulan mielestä keskustan ja kokoomuksen on tehtävä yhteistyötä presidentinvaaleissa.

- Toivottavasti porvaripuolueet löytävät toisella kierroksella toisensa, Takkula toivoo.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme