Mainos
Mainos

Keskustan tiedotuspäällikköä epäillään rattijuopumuksesta

Keskustan tiedotuspäällikköä Markku Rajalaa epäillään rattijuopumuksesta. Rajalan auto löytyi eilen aamuyöllä täysin romuttuneena ojasta Peräseinäjoen Korteskylästä.

Rajala oli juhannuspäivänä Seinäjoen poliisiasemalla selvittämässä omalta osaltaan auton käyttöä ja yön tapahtumia, kertoo vanhempi konstaapeli Timo Halkosaari. Tutkinnallisesti juttu on vielä epäselvä.

Rajala itse myöntää nauttineensa alkoholia juhannusaaton iltana. Hän sanoo kuitenkin menettäneensä ulosajossa hetkellisesti muistinsa ja unohtaneensa kumpi autoa ajoi, hän itse vai avovaimo. Poliisitutkimukset ovat tältä osin kesken ja lopullinen varmuus kuljettajasta saadaan vasta poliisin dna-tutkimusten valmistuttua, jatkaa Rajala.

Hän pitää kuitenkin todennäköisempänä vaihtoehtona sitä, että hän oli itse ratissa.

Ulosajo sattui mutkaisella hiekkatiellä Peräseinäjoella. Pariskunnan auto lähti luisuun ja lensi nurinpäin ojaan. Kumpikaan autossa olleista ei loukkaantunut.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme