Mainos
Mainos

Keskustanaiset esittävät Terttu Savolaista puoluesihteeriksi

Keskustan naisjärjestö aikoo esittää puolueen uudeksi puoluesihteeriksi eduskuntaryhmän sosiaali- ja kunnallisasiainsihteeri Terttu Savolaista.

Keskustanaiset pitävät tärkeänä, että kesäkuun puoluekokouksella on valinnanvaihtoehtoja koko puoluejohdon osalta. Hämeenlinnassa pidettävässä puoluekokouksessa valitaan keskustan puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä puoluesihteeri.

Savolaisen valintaa puoltaa keskustanaisten mukaan mm. se, että eduskuntavaaleissa nousevat keskeisiksi kysymyksiksi terveyspalvelut ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Savolaisella on hyvä tuntuma siitä, mikä on suomalainen todellisuus näiltä osin, lauantaina koolla ollut keskustanaisten hallitus perustelee. Hänen katsotaan myös tuntevan hyvin koko Suomen.

Savolainen on ennen eduskuntaryhmän palvelukseen siirtymistä työskennellyt keskustan puoluetoimistossa 14 vuotta kunnallissihteerinä sekä järjestöpäällikkönä. Helsingin kunnallispolitiikassa Savolainen on Helsingin kaupunginvaltuuston I varavaltuutettu ja keskustan valtuustoryhmän sihteeri.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot