Mainos
Mainos

Keskustanuorten puheenjohtaja: Keskustalaisten lopetettava itsensä sääliminen

Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen on jyrkästi eri mieltä puoluesihteeri Timo Laanisen kanssa siitä, että keskustan kannatus saa vielä pudota. Kurvinen ei hyväksy tällaisia puheita.

– Keskustalaisten on lopetettava itsesäälissä kieriminen ja aloitettava kamppailu paluusta suurimmaksi puolueeksi, Kurvinen täräyttää tiedotteessaan.

Kurvisen mielestä Laanisen antamat antautumislausunnot on lopetettava ja puolueen on aloitettava valmistautuminen presidentinvaaleihin.

Keskustan nuorisojohtajan mielestä presidentinvaaleissa ja kunnallisvaaleissa on kysymys keskustan eloonjäämistaistelusta. Hänen mukaansa nuoret keskustalaiset eivät salli puolueen hidasta taantumista pieneksi apupuolueeksi.

– Puolueen nokkahenkilöiden on lähdettävä kiertämään koko maata ja innostamaan sekä kannustamaan järjestöväkeä, Kurvinen sanoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme