Mainos
Mainos

Keskustanuorten puheenjohtaja perää Aholta jatkosuunnitelmia

Keskustanuorten puheenjohtaja Sami Sulkko vaatii Esko Ahoa ilmoittamaan selvästi, pyrkiikö hän jatkamaan puolueen puheenjohtajana myös ensi kesäkuun puoluekokouksen jälkeen.

-Ei riitä, että Aho ilmoittaisi jatkavansa Hämeenlinnan kokoukseen asti, Sulkko sanoi tänään.

Sulkko odottaa Ahon kertovan aikeistaan ensi torstaina, kun keskustan puoluehallitus kokoontuu. Hän sanoi, että Ahon selvä ilmoitus puhdistaisi kentän spekulaatioilta ja mahdolliset haastajat olisivat selvillä Ahon aikeista.

Jos Aho peittelee aikeitaan vielä myöhempään kevääseen, on Sulkon mielestä pelättävissä, että koko puolueen uskottavuus kärsii. Hän viittasi siihen, että suuri osa puolueaktiiveista sai taannoisen Suomen Pankki -prosessin aikana sellaisen käsityksen, ettei Aholla ole intoa jatkaa aktiivista puolueen johtamista.

Sulkko on itse ilmoittanut tukevansa uudeksi puheenjohtajaksi Ahon sijaisjohtajana toiminutta Anneli Jäätteenmäkeä.

Nuoren keskustan liitto ei ole toistaiseksi ottanut kantaa puolueen puheenjohtajan vaaliin. Sulkon mukaan järjestö ilmoittaa näkemyksensä asiasta todennäköisesti valtuuskuntansa kokouksessa 6.-7. huhtikuuta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot