Mainos
Mainos

Ketjukolari pysäytti kolmostien

Usean auton ketjukolari pysäytti Helsinkiin päin matkaavan liikenteen tie 3:lla tänään. Ketjukolarissa oli mukana ainakin kaksi linja-autoa, kaksi rekkaa ja kolme henkilöautoa. Liikkuvan poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut kolarissa vakavasti, mutta useat ihmiset saivat haavoja särkyneestä lasista. Paikalle hälytettiin kaksi ambulanssia.

Linja-autoissa oli kymmeniä matkustajia. Toinen linja-auto pääsi jatkamaan matkaa omin avuin. Toisen matkustajat jatkoivat matkaansa takseilla, joita tilattiin paikalle useita.

Onnettomuus sattui kello puoli kahden aikaan Hämeenlinnanväylällä Nummenniityn levähdysalueen ja Nopon välillä. Poliisi ohjasi liikennettä kiertotielle. Helsingin suuntaan kulkeva liikenne ohjattiin maantien 130 eli vanhan 3-tien kautta.

Tilanne oli jo ohi kello 15:n aikaan ja ruuhka pääsi purkautumaan. Onnettomuushetkellä tie oli liukas ja paikalla oli huono näkyvyys.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme