Mainos
Mainos

Ketsuppijutusta tuli Maikkarin netin kaikkien aikojen luetuin

MTV3.fi -sivusto on tehnyt uuden ennätyksen.

Makuja-sivustossa viime perjantaina julkaistua Usko tai älä - olet käyttänyt koko elämäsi ketsuppikuppeja väärin - juttua oli klikattu maanantaina aamupäivällä jo lähes 490 000 kertaa. Jutusta on tullut heittämällä koko Maikkarin nettisivujen historian luetuin juttu.

- Kyseessä on aivan poikkeuksellinen klikkimäärä. Tavallisesti suosittuja juttuja luetaan joitain kymmeniätuhansia kertoja. Sadantuhannen rajan ylittäminenkin on harvinaista, sanoo MTV3 Uutisten verkko- ja radiopäätoimittaja Anu Kuistiala.

Kuistialan mukaan juttu on levinnyt poikkeuksellisen nopeasti myös sosiaalisessa mediassa. Pelkästään Facebookissa sitä on jaettu yli 350 000 kertaa.

MTV3:n kaikkien aikojen nettisuosikkina säilyy kuitenkin video uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran tuolilta putoamisesta yli kaksi vuotta sitten. Videota on katsottu yli miljoona kertaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme