Mainos
Mainos

Keva korjaa julkisivuaan

Kuntien eläkevakuutuksen neljä vuotta vanha toimitalo kärsii kosteusvaurioista. Helsinkiin Kruunuhakaan vuonna 2005 avatun talon ulkoseinä koostuu kahdesta kerroksesta. Niistä ulompi päästää nyt kosteutta läpi.

- Koska sisempää seinärakennetta ei ole tehty kosteutta kestäväksi, tämä on tietysti ongelma, kertoo hallintojohtaja Tapani Salmi Kevasta.

Ulkoseinän korjaus on jo käynnissä ja valmistunee kokonaisuudessaan kesään mennessä. Korjauksen hinnaksi on arvioitu satatuhatta euroa.

- Neuvottelut siitä, kuka korjauksen lopulta maksaa, ovat vielä kesken, Salmi sanoo.

Kevan toimitalon julkisivussa on käytetty italialaista travertiini-kivilajia. Kosteus on ilmeisesti päässyt läpi saumoista.

Alle 5-vuotiaassa toimitalossa huomattiin melko pian muuton jälkeen jo kupruja maalipinnassa ja selkeitä kosteuden merkkejä ikkunanpuitteissa.

- Henkilökunnalle ei ole ehtinyt tulla mitään oireita, sillä asia on selvitetty nopeimmassa mahdollisessa aikataulussa, Salmi kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme