Mainos
Mainos

Kevään ennätys on sittenkin 11 laudaturia

Kevään ylioppilaskirjoituksissa on rikottu ennätys laudaturien määrässä. Anna Karrila Espoon Olarin lukiosta kirjoitti huimat yksitoista laudaturia.

Ylioppilaslautakunta ei kertonut Karrilan todistuksesta, koska Karrila kirjoitti ylioppilaaksi kolmissa kirjoituksissa. Lautakunta tiedotti, että kevään kovin tulos olisi ollut Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun abiturientin Sarianna Mankin yhdeksän laudaturia. Karrilan ennätyksestä kertoo uusisuomi.fi-verkkolehti.

Karrila sai laudaturit äidinkielestä, ruotsista, englannista, saksasta, matematiikasta, fysiikasta, kemiasta, biologiasta, terveystiedosta, psykologiasta ja uskonnosta.

Anna Karrilalla on koulumenestyksen lisäksi huipputuloksia myös urheilussa. Karrilan hallussa on muun muassa naisten 20-ottelun Suomen ennätys ja 17-sarjan maailmanennätykset. Hän on menestynyt myös kävelyssä ja body fitnessissä. Kesän ajan naisurheilija treenaa body fitnessin syyskuiseen SM-karsintaan.

Karrilan tarkoituksena on hakea tänä kesänä Lääketieteelliseen tiedekuntaan.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot