Mainos
Mainos

Kevan Kauppinen yritti pimittää Nova-yhteyksiään

Kuntien eläkevakuutuksen toimitusjohtajan paikalta eronnut Markku Kauppinen on yrittänyt salata yhteyksiään keskustaan ja sen vaalirahoittajaan Nova Groupiin, kirjoittaa Kaleva. Tiedot käyvät ilmi Kevan sisäisestä selvityksestä.

Kalevan tietojen mukaan Kauppisen Eurocard-laskut osoittavat hänen tavanneen vuosina 2006-2007 muutamia kertoja Novan toimitusjohtajan Arto Merisalon ja liikemies Kyösti Kakkosen. Laskujen mukaan tapaamisia olisi ollut Helsingissä ja Joensuussa.

Kauppinen itse on kertonut Kevalle tavanneensa vaalirahoittajia vain kerran, eli pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa vuonna 2007.

Kalevan mukaan sen Kevan hallinnosta saamat tiedot paljastavat, että eläkeyhtiön hallitus olisi joutunut jossain vaiheessa erottamaan Kauppisen luottamuspulan takia. Kauppinen kuitenkin erosi tehtävästään itse maanantaina.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme