Mainos
Mainos

Kevan Nova-yhteyksistä lisää tietoa tänään

Vaalirahakohun keskellä olleen Kuntien eläkevakuutuksen (Keva) toimista saadaan tänään lisää tietoa, kun valtiovarainministeriö julkistaa oman selvityksensä Kevan ja eduskuntavaalien suurrahoittaja Nova Groupin taloudellisista suhteista. Myös Keva itse kertoo myöhemmin iltapäivällä muun muassa sen, minkä puolueiden vaaliseminaareihin se on mahdollisesti ostanut lippuja.

Keva on ollut vaalirahakohun keskiössä sen jälkeen, kun sen on kerrottu olleen mukana moottorikelkkatehdashankkeessa Rovaniemellä yhdessä Novan kanssa. Kuntien eläkerahoja on pelätty valuneen sitä kautta puolueille, etenkin keskustalle. Kevan keskustataustainen toimitusjohtaja Markku Kauppinen on lisäksi ollut mukana junailemassa vaalirahoitusta poliitikoille.

Kauppinen veti kohusta eilen omat johtopäätöksensä ja erosi toimitusjohtajan tehtävästä. Hän sanoi ratkaisunsa olleen henkilökohtainen.

(MTV3 - STT)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme