Mainos
Mainos

Kevan toimitusjohtaja luopuu asuntoedustaan

Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus luopuu hänelle kuuluvasta asuntoedusta. Hän teki päätöksen viikonloppuna ja ilmoitti asiasta Kevan johdolle eilen.

Ailus kertoo STT:lle, että hän luopuu luultavasti myös autoedustaan.

-Päätökseen johti keskustelu tilanteesta perheen kanssa. Käyty keskustelu kohtuullisuudesta ja perheeni yksityisyys ovat päätöksen takana, Ailus sanoo.

Hän sanoo olevansa pahoillaan etuihin liittyvästä kohusta. Ailuksen mielestä työsuhde-etuihin liittyvä keskustelu on jättänyt alleen sen hyvän työn mitä Kevassa on tehty.

Kevan varatoimitusjohtaja Tapani Hellstén ilmoitti jo aiemmin, että luopuu auto- ja asuntoeduistaan.

Kevan johtajien edut nousivat esille, kun Helsingin Sanomat uutisoi Ailuksen työsuhdeasunnon kalliista remontista sekä siitä, että autoedun käytössä oli mahdollisesti kierretty hankintalakia.

Asiaa käsitteli perjantaina myös Kevan hallitus, joka päätti teettää sisäisen selvityksen yhtiön työsuhde-eduista ja johtamisesta. Hallitus teettää tilintarkastuksen, jonka kohteena ovat autohankinnat ja johtoryhmän jäsenten luontaisedut.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme