Mainos
Mainos

Kevät lähestyy koko ajan – päivä päivältä lämpenee

Tänään maan etelä- ja keskiosassa saatiin nauttia lämpimästä auringonpaisteesta. Lämpenevä sää tulee jatkumaan myös ensi viikolla.

Tänään päivän ylin lämpötila mitattiin Helsingin Kumpulassa, jossa mittarin lukemat nousivat 6,2 lämpöasteeseen. Etelä- ja Kaakkois-Suomessa päivän lämpötilat olivatkin pääosin 5-6 asteen tuntumassa.

Koko maassa ei kuitenkaan saatu tuta eteläistä lämpöä, vaan pilvinen ja sumuinen sää viilensi lämpöasteita paikoin jopa pakkasen puolelle.

Huomenna aamu alkaa pilvisenä, mutta päivällä etenkin maan itäosissa saadaan nauttia auringonpaisteesta, kertoo MTV:n meteorologi Liisa Rintaniemi.

Kaakossa lämpötila jatkaa nousuaan ja paikoin hätyytellään jopa seitsemän lämpöasteen rajaa. Länsi- ja Lounais-Suomessa ilma on koleampi ja lämpötilat alempana.

Länsi-Lapissa ja Pohjanmaalla saadaan illasta alkaen lumisateita. Lapin lämpötila on nollan tuntumassa ja päivällä aurinkokin ennättää lämmittää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme