Mainos
Mainos

Kevennysmiehen riehakas päätös kesälle – uimahyppypelle nappasi syliin ja sukelsi kympistä Tommola mukanaan

Pääkapunkiseudulla kesän voi sanoa päättyvän siihen kun Helsingin uimastadion sulkee ovensa. Se päivä oli tänään. Ensimmäiset uimarit tulivat jo ennen porttien aukeamista, sillä kyllähän kesän viimeisestä päivästä pitää ottaa kaikki irti.

– Masentaa. Kyllä tämän pitäisi olla auki vielä kuukauden päivät, sanoi altaaseen pulahtanut Marja.

Tosin hänen lausuntoaan ei voinut ottaa ihan tosissaan, sillä nuorta naista nauratti kovasti. Sunnuntai-aamu oli mitä kaunein, aurinko paistoi ja kuvauksellinen utu leijui altaan yllä.

– Nyt ei masenna yhtään, mutta ehkä huomenna, kun tulee maanantai, oli Jan Amnellin arvio tilanteesta.

Yleisön mielialaa kohotti kovasti uimastadionin syvässä altaassa peuhannut pellehyppyseurue Jerobeam Salakyttä. Kymmenen metrin korkeudesta he läsähtivät altaaseen pulkalla, polkupyörällä ja tuolilla. Näyttävä yhteishyppy levisi komeana viuhkana kuulaalle syystaivaalle.

Aamun yllätys oli se, kun yksi pelleistä nappasi toimittajan käärmesyleilyyn ja lennätti hänet voltin kautta kymmenestä metristä altaaseen. Toimittaja olisi kieltäytynyt, jos olisi ehtinyt –  ja jos yleisö ei olisi kannustanut niin hilpeästi.

Toimittaja on iloinen, että ei ehtinyt kieltäytyä.

Muista katsoa myös aiheesta tehty loppukevennys Kymmenen Uutisissa MTV3-kanavalla tänään noin kello 22.12.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme