Mainos
Mainos

Kevennysmies Tommola testasi samppanjamoussesta tehtyä hääkakkua

Kymmenen Uutisten kevennysmieheksi profiloitunut toimittaja Mika Tommola kokeili eilen hääkakun tekoa.

Kondiittorimestari Eero Paulamäki Karl Fazer Cafesta neuvoo, että hääkakkua pitäisi aina esimaistaa. Lisäksi kenenkään muun kuin hääparin ei pitäisi päästä siihen vaikuttamaan. Ei ainakaan anopin. 

Ammattilainen antaa myös vinkkejä, millainen se unelmien päivän unelmakakku voi olla. Siinä voisi olla vaikka samppanjamoussea tai raparperi-mansikkahyytelöä.




Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme