Mainos
Mainos

KHO ei tutki Sipoon valitusta

Helsinki haluaisi liittää itseensä alueita Sipoosta ja Vantaalta.

Sipoo valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen Helsingin ja Sipoon aluekiistaa selvittävän Pekka Myllyniemen valinnasta marraskuun lopulla.

Korkein hallinto-oikeus (KHO) ei tutki Sipoon tekemää valitusta kuntajakoselvittäjä Pekka Myllyniemen puolueellisuudesta. KHO:n mukaan sisäministeriön päätös kuntajakoselvittäjän asettamisesta ei sisällä ratkaisua, johon voidaan hakea muutosta valittamalla.

Sipoo valitti korkeimpaan hallinto-oikeuteen Helsingin ja Sipoon aluekiistaa selvittävän Pekka Myllyniemen valinnasta marraskuun lopulla. Se vetosi valituksessaan hallinto- ja kuntalakeihin.

Valituksen mukaan Myllyniemi ei olisi lain edellyttämällä tavalla puolueeton ja objektiivinen. Tätä perustellaan sillä, että Myllyniemi kuuluu SDP:hen ja on ottanut jo aiemmin kantaa alueiden maankäyttöön Uudenmaan liiton hallituksen ja valtuuston jäsenenä.

Myllyniemi esittää, että Helsinki saisi vain osan Sipoolta vaatimistaan alueista. Helsinki tavoittelee Sipoolta 5000 hehtaarin aluetta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot