Mainos
Mainos

Kiinteistöpalveluissa töitä tarjolla yhä enemmän

Kiinteistöpalvelualaa ei lama juurikaan vaivaa.

Kiinteistöpalvelualalla toimivat yritykset ovat palkanneet tämän vuoden ensimmäisen vuosineljänneksien aikana jo noin 3000 henkilöä. Tämä ilmenee Kiinteistöpalvelut ry:n totetuttamasta jäsentutkimuksesta. Nämä siivous-, kiinteistönhoito-, turva- ja teknisiä palveluja tarjoavat yritykset ennakoivatkin, että niiden henkilöstötarpeet kasvavat edelleen seuraavien kolmen vuoden aikana.

Kiinteistöpalvelualan valmius palkata uusia työntekijöitä myös taloudellisesti vaikeana aikana on lisännyt alan merkitystä työllistäjänä. Kiinteistöpalvelut ry väittääkin, että alan tarjoamat työpaikat houkuttelevat tällä hetkellä aiempaa enemmän työntekijöitä muilta aloilta.

Kiinteistöpalvelut ry:n toimitusjohtaja Pia Gramén sanoo, että eräs alan haasteista on tulevana vuosina ennen kaikkea moniosaajien riittävyys. Graménin mukaan osaamisvaatimukset kiinteistöpalvelualalla kasvavat ja monipuolistuvat niin teknologian kehittymisen kuin koko toimialan monimuotoistumisen myötä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot