Mainos
Mainos

Kiista PAF:n rahapeleistä jatkuu

Syksyn aikana käydyissä neuvotteluissa ei ole päästy tulokseen PAF:n rahapelien lopettamisesta mantereella. Seuraavaksi sisäministeriö vaatii Ahvenanmaan maakuntahallitukselta selvitystä siitä, miten tilanne saadaan lainmukaiseksi.

Sisäministeriö ja Ahvenanmaan maakuntahallitus eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen Ahvenanmaan Raha-automaattiyhdistyksen (PAF) rahapelitoiminnan lopettamisesta Manner-Suomessa.

Virkamiehet ovat neuvotelleet asiasta useaan otteeseen syksyn mittaan.

Korkein oikeus päätti helmikuussa, että PAF on tehnyt myös Manner-Suomesta pelitoimintansa markkina-alueen mainostamalla siellä toimintaansa. Sillä ei kuitenkaan ole oikeutta toimia Ahvenanmaan ulkopuolella. PAF:n kanta on, että nettipeliä ei pelata mantereella, vaikka pelaajat sieltä olisivatkin.

Kansliapäällikkö Ritva Viljasen mukaan sisäministeriö vaatii seuraavaksi Ahvenanmaan maakuntahallitukselta selvitystä siitä, miten asia saadaan lainmukaiseksi. Hänen mukaansa myös ministeritason neuvottelu on mahdollinen.

Viime kädessä asiasta päättää Korkein oikeus.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot