Mainos
Mainos

Kiloja metamfetamiinia poliisin haaviin Länsi-Uudellamaalla

Poliisi takavarikoi kaksi kiloa synteettistä huumetta. Yleensä vuosittain ainetta päätyy poliisin käsiin kilon verran.

Poliisi on takavarikoinut suomalaisittain poikkeuksellisen suuren määrän metamfetamiinia Länsi-Uudellamaalla.

Poliisin haaviin päätyi Lohjalla ja Espoossa yhteensä kaksi kiloa metamfetamiinia. Keskimäärin ainetta päätyy viranomaisten käsiin vuosittain eri esitutkintojen yhteydessä keskimäärin kilon verran.

Takavarikoidusta huumausaine-erästä olisi saanut noin 40 000 käyttöannosta. Katukaupassa erän arvo olisi ollut poliisin arvion mukaan ainakin 150 000 euroa.

Törkeistä huumausainerikoksista on epäiltynä noin 40-vuotias Kirkkonummelta kotoisin oleva mies ja noin 45-vuotias lohjalaismies. Molemmat ovat vangittuina.

Espoon ja Lohjan poliisin suorittamassa esitutkinnassa on selvinnyt, että kirkkonummelainen mies toimitti suuren määrän huumausainetta lohjalaiselle miehelle edelleen levitettäväksi. Huumausaineet löydettiin autosta. Esitutkinnan yhteydessä on takavarikoitu rikoshyötynä kiinteistöjä ja ajoneuvo.

Poliisi on saanut tapauksen esitutkinnan päätökseen ja juttu on siirretty syyteharkintaan syyttäjälle. Juttu tulee esille Lohjan käräjäoikeudessa syksyn aikana.

Metamfetamiini on synteettinen huume. Se on amfetamiinia vahvempaa ja aiheuttaa helpommin harha-aistimuksia ja aggressiivisia reaktioita. Metamfetamiini aiheuttaa myös voimakasta psykologista riippuvuutta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme