Mainos
Mainos

Kirja sydänlapsista ilmestyy kv. lastenpäivänä

Suomessa syntyy keskimäärin 550 sydänvikaista lasta vuodessa. Joka viikko syntyy kymmenen sydänvikaista lasta, joista yli puolet tarvitsee leikkaushoitoa. Kouluikäisiä sydänlapsia on jo 9 000. Uuden sydämen on saanut 30 lasta. Ensimmäinen suomenkielinen kirja sydänlapsista ilmestyy maanantaina, kansainvälisenä lastenpäivänä.

Kirjan on mukaillen Suomen oloihin toimittanut dosentti Eric Ivar Wallgren ja sen julkaisee Sydänlapset ry. Yhdistys lahjoittaa kirjan jäsenperheilleen, Suomen lastenlääkäreille, neuvoloille ja sairaaloille. Jatkossa myös kirjastot ja terveyskeskukset saavat omat kappaleensa. Kirjaa ei myydä, mutta sen voi toimituskuluja vastaan tilata Sydänlapset yhdistyksen toimistosta. Kirjan julkaisemisen on tehnyt mahdolliseksi koululaisten päivätyökeräys, vuosina 1998-1999, Yleisradion sävellahjakeräys ja Raha-automaattiyhdistys.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot