Mainos
Mainos

Kirkon työyhteisöissä vakavia ristiriitoja

Papeista 80 prosenttia on törmännyt työssään tulehtuneisiin henkilösuhteisiin.

Valtaosa papeista kohtaa työyhteisössään tulehtuneita ihmissuhteita. Kysymykseen: oletteko omassa työssänne törmännyt tulehtuneisiin henkilösuhteisiin, 80 % vastasi kyllä, 15 % ei ja 5 % ei osaa sanoa tai ei vastannut kysymykseen.

MTV:n pappiskyselyyn vastanneet kertoivat erilaisista ongelmista. On puhumattomuutta, salailua, erilaista syrjintää ja huonoa johtamista. Eli ongelmia, joita esiintyy useimmilla työpaikoilla.

MTV:n uutiset kysyi 937 Pappisliiton seurakuntaviroissa olevilta papilta erilaisia asioita kuten mm. mielipidettä piispa Kantolan eroon. Kyselyyn vastasi 407 pappia eli vastausprosentti oli 43%. Kysely tehtiin sähköpostitse 23.2. -4.3. välisenä aikana. Kysymykset laadittiin yhteistyössä Pappisliiton toiminnanjohtajan Esko Jossaksen kanssa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 15.03.2005)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot