Mainos
Mainos

Kiusaamiskohu hämmentää Kuntaliitossa

Kuntaliitossa ilmi tulleet kiusaamistapaukset hämmentävät henkilökuntaa. Liiton johto ja lukuisat työntekijäjärjestöjen edustajat keskustelivat tänään kiusaamiskohusta. Kaikki olivat yllättyneitä tuoreista tiedoista, joiden mukaan kymmenet ihmiset Kuntaliitossa kärsivät työpaikkakiusaamisesta. Helsingin Sanomat uutisoi asiasta lauantaina.

Liiton työsuojeluvaltuutetun Kari Väyrysen tietoon on tullut vuodessa yksi kiusaamistapaus. Lisäksi muutama ihminen on kysellyt neuvoja mahdollisen kiusaamisen varalle. Kuntaliiton palkkaama konsultti on haastatellut Väyrysen mukaan kymmeniä liiton työntekijöitä, eikä kiusaaminen ole noussut esiin näissä keskusteluissa. Myös Väyrysen edeltäjä on hämmästynyt tiedoista.

Kiusaamiskohu otetaan silti liitossa vakavasti. Henkilökunnalle järjestettiin eilen aiheesta keskustelutilaisuus. Sen anti oli, että kiusaamiseen täytyy varautua entistä paremmin ja kiusatun kynnystä kertoa huolistaan pitää madaltaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme