Mainos
Mainos

Kiviniemi: Huolehdin vain omista synneistäni

Pääministeri Mari Kiviniemi toivoo, ettei pian tulevissa seurakuntavaaleissa keskitytä vain viikon ajan velloneeseen homokohuun ja kirkosta eroamisen buumiin.

- On ikävä seurata kahden ääripään pyörittämää keskustelua. Kyllähän kirkko on paljon näitä ääripäitä moniarvoisempi, samoin kirkon sisällä käytävä keskustelu aiheesta.

Kiviniemi kritisoi jyrkkiä kommentteja keskustelussa.

- Kirkon sisäisetkin tuomitsevat sävyt ovat eniten itseäni haitanneet. Linjanvedot ovat kuitenkin kirkon oma asia, ja niihin voivat kaikki vaikuttaa tulevissa vaaleissa vaikuttaa.

Pääministeri ei halua kertoa mielipidettään kohun keskiössä olevasta kristillisdemokraattien Päivi Räsäsestä.

- Uskontoa ja politiikkaa ei pidä sekoittaa liikaa keskenään. Jokaisella on vapaus mielipiteen ilmaisuun. Räsänen on kirkon jäsen, mutta en kommentoi muiden poliitikkojen kantoja tässä, Kiviniemi sanoo.

- Ylipäänsä toivon, ettei poliitikoilta kysytä, mikä on syntiä ja mikä ei. Aion vastakin huolehtia vain omista synneistäni.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme