Mainos
Mainos

Kiviniemi pahoittelee sanavalintaansa, mutta ei peru syytöstään

Pääministeri Mari Kiviniemi (kesk.) ei peru syytöstään opposition epäisänmaallisesta käytöksestä. Hän pahoittelee kuitenkin huonoa sananvalintaansa.

Oppositioryhmät ovat vaatineet, että Kiviniemi peruu syytöksensä opposition epäisänmaallisuudesta. Oppositio tivasi aiemmin päivällä eduskunnan keskustelussa tarkempaa tietoa siitä, kasvatetaanko Suomen takausvastuuta EU:n talouskriisissä.

Kun opposition puheissa alettiin puhua summista, Kiviniemi syytti, että oppositio vaikeuttaa Suomen neuvotteluasemaa ja käyttäytyy epäisänmaallisesti.

Myöhemmin keskustelussa Kiviniemi pahoitteli sitä, jos joku oli loukkaantunut hänen sanoistaan.

Opposition mielestä pahoittelu ei nyt riitä, vaan pääministerin on peruttava "erittäin harkitsematon ja syvästi loukkaava" lausuntonsa.

- Yksikään pääministeri ei ole aikaisemmin väittänyt koko oppositiota epäisänmaalliseksi, SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma paheksui.

(MTV3 - STT)

Katso Raimo Pitkäsen juttu (Seitsemän uutiset 9.3.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme