Mainos
Mainos

KL: Kohu Kesko-pomon puheista - kutsui Kiviniemeä kokovartalopääministeriksi

Keskon pääjohtajan Matti Halmesmäen Kiviniemi-kommenteista on noussut kohu.

Halmesmäki nimitti maanantaina pääministeri Mari Kiviniemeä kokovartaloministeriksi Keskon järjestämässä Kaupan päivän tilaisuudessa Helsingissä.

Halmesmäen mukaan nimitys olisi Kiviniemelle sopiva, koska hänestä saisi sen verran edustavan kuvan.

Paikalla ollutta yleisöä Halmesmäen kommentti hämmensi, kertoo Kauppalehti. Osa arveli, että kyseessä oli lipsahdus. Toisten mielestä kommentti olisi saanut jäädä lausumatta.

-  Yleensä kiinnitetään liikaa huomiota naisten ulkonäköön. Kiviniemi oli tilaisuudessa pääministerin asemassa ja niin asian pitääkin olla. Ei tuollaisia kommentteja pidä laukoa, vaikka Kiviniemi varsin viehättävä onkin, tilaisuudessa puhunut tutkimus- ja viestintäyhtiö T-Media Oy:n partneri ja liiketoimintajohtaja Päivi Salminen-Kultanen totesi Kauppalehden haastattelussa.

Kesko ihmettelee Kiviniemi-kommenteista syntynyttä kohua. Keskon viestintäjohtaja Paavo Moilasen mukaan Halmesmäen kommenteista on irrotettu asiayhteys.

Keskon viestintäpäällikkö Harri Utoslahti kertoi MTV uutisille, että Halmesmäki ei halua kommentoida puheitaan sen enempää.

(MTV3)

Lue myös Kauppalehti

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme