Mainos
Mainos

KMS:n Lind istuu keskustan läheisjärjestön hallituksessa

Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistyksen (KMS) puheenjohtaja Pekka Lind istuu keskustaa lähellä olevan järjestön hallituksessa, kertovat Kaleva ja Helsingin Sanomat. Huoltoliitto-nimisen järjestön hallitukseen kuuluu lehtien mukaan myös keskustan kehittämispäällikkö Lasse Kontiola.

Vaalirahasotkussa on jo aiemmin paljastunut yksi yhteys Kontiolan ja Lindin välillä. Kontiola on ollut avustamassa KMS:n perustamisessa ja hänellä on ollut käyttöoikeus KMS:n tiliin.

Kaleva kertoo, että Huoltoliitto tekee kansanterveystyötä ja omistaa Siilinjärvellä toimivan kuntoutus- ja virkistyskeskuksen Kunnonpaikan. Lehden mukaan keskusta ja sen nuoriso- ja naisliitot ovat järjestön jäseniä, ja sen hallitukseen kuuluu monia keskustalaisia vaikuttajia.

Kalevan mukaan Huoltoliiton hallituksessa istuvat muun muassa keskustan kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen ja puolueen eduskuntaryhmän pääsihteeri Jari Partanen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme