Mainos
Mainos

Kohutoimittaja keskustan eurovaaliehdokkaaksi

Toimittaja Johanna Korhonen ryhtyy sitoutumattomana keskustan eurovaaliehdokkaaksi. Korhonen tuli tunnetuksi, kun hänet valittiin Lapin Kansan päätoimittajaksi, mutta erotettiin ennen työsuhteen alkamista.

Työsuhteen purkaminen on johtanut rikostutkintaan ja vahingonkorvausoikeudenkäyntiin, sillä Lapin Kansan kustantaja Alma Media hankkiutui Korhosen mukaan hänestä eroon hänen homoseksuaalisuutensa vuoksi.

Ennen Lapin Kansa -kohua Korhonen toimi Suomen Journalistiliiton jäsenlehden Journalistin päätoimittajana. Sekään tehtävä ei sujunut kohutta, sillä liiton jäsenet arvostelivat voimakkaasti sekä lehteä että Korhosen tapaa johtaa toimitusta.

Tällä haavaa Korhonen toimii muun muassa Helsingin Sanomien kulttuurisivujen kolumnistina.

Korhonen sanoo, että jos hänet valitaan europarlamenttiin, hän keskittyy avoimuuteen, työelämän kehittämiseen ja talouteen. Suomalaiseen vaalikampanjointiin hän toivoo tuovansa lisää valoisuutta ja tulevaisuuteen katsomista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot