Mainos
Mainos

Koirasmetso hätyytti talon väkeä Siuntiossa

Vailla puolisoa jäänyt, soidinmenoissaan turhautunut nuori koirasmetso valitsi omakotitalon pihapiirin reviirikseen tänään Siuntiossa. Lintu puolusti aluevaltaustaan niin tiukasti, että hätää joutuivat kärsimään niin talon koira, muu perhekunta kuin paikalla käyneet autotkin.

-Lintu kävi suomeksi sanottuna kaikkien päälle. Se ryöpytti mm. kaksi puolimetristä keraamista pihatonttua niin pahoin, että ne menivät rikki, hämmästeli Siuntion pelastuslaitoksen palopäällikkö Ahti Nauska illalla.

Linnun järjestämä taistelutanner sijaitsee Helsingin-Hangon-tien varressa Rannikkotie 62 B:n pihassa. Pihapiiriin alueeseen kuuluu omakotitalo sekä perheen teollisuushalli, Ykköshallit-niminen yritys.

Nuori metso pelmahti aamupäivällä paikalle. Sen poistamiseen eivät riittäneet Espoon poliisin kostit, eivät myöskään pelastuslaitoksen juonikkaat yritykset mm. huopien avulla - lintu livahti aina pyydystäjiään karkuun ja kohosi pystysuoraan siivilleen.

Kun Korkeasaaren eläintarhaankaan häirikköä ei voitu lähettää, ja kun yksinäinen soidinkiihkoilu olisi voinut jatkua vielä muutaman viikon, poliisi ja pelastuslaitos päättivät antaa asian hoidon jatkossa Siuntion metsästysseuralle.

-Toivottavasti metso lähtee maisemista niin että se välttää metsästäjät, sanoi palopäällikkö Nauska illan kääntyessä yöhön omakotitalon pihalla.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme