Mainos
Mainos

Kojonkoski: Suomi ei kilpaile resursseilla isojen maiden kanssa

Eilen päättyneet Lontoon olympialaiset eivät tarjonneet suomalaisurheilijoille varsinaista mitalisadetta, vaikka asetetut tavoitteet saavutettiinkin.

Keskustelua on herättänyt muun muassa huippu-urheilun rahoitus. Urheiluvaikuttaja Hjallis Harkimo kritisoi eilen MTV3 Uutisten haastattelussa sitä, byrokratiaa pitäisi vähentää, ja panostaa enemmän valmentajiin ja niihin urheilijoihin, joilla on mahdollisuus menestyä.

Olympiakomitean uuden huippu-urheiluyksikön johtajaksi valitun Mika Kojonkosken mukaan byrokratiaa on karsittava ja resursseja ohjattava urheilijan arkipäivään.

– Kun olemme pienessä maassa, toimintatapoja pitää tarkastella, urheilijan ympärillä olevan osaamisen pitää kasvaa. Resursseilla ei voida kilpailla isojen maiden kanssa, se on ihan selvää, Olympiakomitean uuden huippu-urheiluyksikön johtajaksi valittu Mika Kojonkoski sanoi MTV3:n Seitsemän uutisissa.

(MTV3)

Katso Mika Kojonkosken studiohaastattelu (Seitsemän uutiset 13.8.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme