Mainos
Mainos

"Kojut lentelivät, vettä tuli vaakatasossa"

Festivaalivieraat kokivat tänään alkuillasta kauhun hetkiä Porissa, kun rajuilma iski Sonisphere-festivaalin tapahtumapaikalle Kirjurinluodolle.

Silminnäkijöiden mukaan myrsky kesti vain noin vartin, mutta oli sitäkin rajumpi.

- Kuusi kojua lensi yhtä aikaa ilmaan ja osa tavaroista tuli ihmisten päälle. Siitä lähti samalla pari ihmistä ambulanssilla sairaalaan. Itse olimme Apollo-lavan alla jemmassa, kunnes se vajosi noin metrin ja kaikki luulivat, että se romahtaa. Lähdettiin tietysti juoksemaan karkuun, kertoo Radio Novaan soittanut Rami.

- Vettä tuli vaakatasossa, sitten tuli kova tuulenpyräys ja rakeita. Se oli sellainen kauhun hetki. Ei siinä olisi auttanut ottaa edes jalkoja alle. Kaikki vain suojautuivat, miten pystyivät, kertoo toinen soittaja Pirjo.

Paikalla olleiden mukaan tunnelma oli lähellä paniikkia, mutta rauhoittui nopeasti.

- Tiedoksi vaan kaikille vanhemmille, että porukka on nyt ihan hyvällä fiiliksellä ja rauhoittunut, Pirjo sanoo.

Myös MTV:n paikalla ollut toimittaja Santtu Palm sanoo, että tunnelma on nyt rauhoittunut.

- Täällä vallitsee nyt rauhallinen, mutta odottava mieliala.

Yksi illan pääesiintyjistä, Mötley Crüe, joutui perumaan keikkansa esiintymislavan vaurioiden takia. Toisen illan pääesiintyjän Iron Maidenin esiintyminen on järjestäjien mukaan vielä epävarmaa.

Lue myös:

Katso Santtu Palmin juttu Porista

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme