Mainos
Mainos

Koko budjettiehdotus julkaistu internetissä

Samalla tulivat julkisiksi ministeriöiden märärahatoiveet.

Valtiovarainministeriön ja muiden ministeriöiden mahdolliset määrärahaerimielisyydet tulevat julki, kun koko budjettiehdotus on julkaistu. Esitys on nyt luettavissa valtiovarainministeriön nettisivuilla.

Samalla tulivat julkisiksi eri ministeriöiden määrärahatoiveet.

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (Kok.) esitteli budjettiehdotuksensa pääkohdat jo toissapäivänä.

EK: Energiavero söisi kilpailukykyä

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitujohtaja Leif Fagernäsin mukaan budjettiesityksen energiaveron korotus söisi yritysten kilpailukykyä.

Vero johtaisi Fageräsin mukaan kaksinkertaiseen taakkaan, koska päästömaksut nostavat jo nyt kustannuksia.

Yritysten energiakustannukset ovat EK:n tuoreen barometrin mukaan nousseet voimakkaasti toisen vuosineljänneksen aikana.

Pekkarinen: Sähkö nousee tuntuvasti

Valtionvarainministeriön budjettiesityksessä oleva energiaveron korotus ei saa kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarisen (Kesk.) varauksetonta tukea.

Pekkarisen mukaan energiaveron korotus nostaa merkittävästi kuluttajien sähkö- ja lämmityskuluja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot