Mainos
Mainos

Kokoomuksella ja RKP:llä tänään puoluekokoukset

Kokoomus jatkaa puoluekokoustaan Turussa ja RKP:n kokous alkaa tänään Pietarsaaressa. Molemmat puolueet valitsevat puheenjohtajansa viikonlopun aikana.

Kokoomuksen puoluekokous jatkuu Turussa

Kokoomus jatkaa tänään puoluekokoustaan Turussa. Kokouspäivän ohjelmassa on muun muassa puheenjohtajan ja uuden puoluesihteerin valinnat. Nykyinen puheenjohtaja Ville Itälä valittaneen jatkokaudelle yksimielisesti. Ainoa puoluesihteerin tehtävään pyrkijä on puheenjohtaja Itälän ehdokas Heikki A. Ollila.

Kokous jatkaa myös eilen kesken jääneiden puoluekokousaloitteiden käsittelyä. Aloitteiden joukossa on muuan muassa viinin tuominen ruokakauppoihin, jonka hyväksymistä puoluehallitus tällä kertaa esittää.

RKP:llä puoluekokous Pietarsaaressa

RKP aloittaa puolestaan tänään puoluekokouksensa Pietarsaaressa. Kokous huipentuu huomenna puheenjohtajavaaliin, jossa vastakkain ovat nykyinen puheenjohtaja, puolustusministeri Jan-Erik Enestam sekä europarlamentaarikko Astrid Thors.

Tänään aloitetaan myös puoluehallituksen esitysten ja kokoukselle tehtyjen aloitteiden käsittely. Asialistalla ovat muun muassa puolueen kieli- ja päihdepoliittiset linjanvedot.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme