Mainos
Mainos

Kokoomuksen kenttä ylistää ministereitään

Kokoomuslaiset piirihallitusten jäsenet antavat MTV3:n kyselyssä omille ministereilleen hyvät arvosanat.

Suurinta arvostusta nauttii pääministeri Jyrki Katainen, hänen katsoo onnistuneen tehtävässään vähintäänkin hyvin 95 prosenttia vastaajista. 60 prosenttia rankkasi Kataisen suoriutuneen erittäin hyvin ja 35 prosenttia hyvin.

Myös Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb sekä sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko yltävät kentän silmissä erittäin hyvään suoritukseen. Molempien kohdalla vähintään hyväksi onnistumisen arvioi 90 prosenttia vastaajista. Risikon arvioi onnistuneen erittäin hyvin jopa 64 prosenttia vastaajista.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen ja aivan tuore elinkeinoministeri Jan Vapaavuori saavat myös omiltaan hyvät arviot. Vastaajista 85 prosenttia on sitä mieltä, että Vapaavuori on onnistunut vähintään hyvin, Koskisen osalta lukema on 83 prosenttia.

Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkusen katsoo onnistuneen hyvin 78 prosenttia vastaajista.

– Paine on sekä kentän ulkopuolelta että myös omien joukosta valtaisaa, sanoo Otto Meri Helsingin piiristä.

– Etenkin maakunnissa koetaan, että tietyt asiat eivät ole heitä miellyttäneet.

Samoin uskoo Pirjo-Riitta Kinnunen Kainuun piiristä.

– Kuntauudistus herättää sinänsä vastustusta täällä päin Suomea, riippumatta siitä kuka henkilö on kuntaministerinä näinä aikoina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme