Mainos
Mainos

Kokoomuksen kenttäjohdolta pääsiäistervehdys: Tuemme Stubbia täysin

Kokoomuksen kenttäjohto ilmoittaa antavansa täyden tuen kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubbille hallitustyössä ja vaativat tälle työrauhaa.

Avoimessa kirjeessä kokoomuksen piirien ja jäsenliittojen puheenjohtajat, puoluevaltuuston puheenjohtajisto sekä puolueen varapuheenjohtajat ilmoittavat toivovansa työrauhaa Stubbin työlle.

Kirjeessä muistutetaan Suomen elävän vaikeita ajoja ja politiikan olevan kestävyyslaji.

Julkisessa keskustelussa on väläytelty aina välillä ihmisten olevan tyytymättömiä valtiovarainministeri Alexander Stubbin työhön. 

Kirjeessä kerrotaan puheenjohtajien olevan tyytyväisiä, että Stubb on hakenut puolueen puheenjohtajana jatkoa. 

– Alexander Stubb on hakemassa jatkokautta ja toivomme, että nyt puheenjohtaja Stubb saa rauhassa tehdä työtä Suomen kannalta tärkeiden kysymysten hoitamisessa. Uskomme, että hän tekee tässä työssä parhaansa ja yhdessä saamme aikaan sekä Suomen että siten myös Kokoomuksen kannalta tärkeitä ratkaisuja, joilla maamme hyvinvointi turvataan myös tulevaisuudessa, kokoomuksen väki kirjoittaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme