Mainos
Mainos

Kokoomuksen kenttäväki ylistää Kataista

Jyrki Katainen on onnistunut Kokoomuksen puheenjohtajana hyvin, toteaa 100% MTV:n kyselyyn vastanneista piirihallituksen jäsenistä. Kataisen katsoo onnistuneen erittäin hyvin puheenjohtajana 91% , loput 9% antavat arvosanan "melko hyvin". Edes yhtään "tyydyttävää" ei Katainen saa. Kataista kehutaan nuorekkaaksi ja innostavaksi.

Yksimielinen tyytyväisyys vallitsee myös siinä, miten Kokoomuksen arvioidaan saaneen läpi omia tavoitteitaan hallituksessa. MTV:n piirihallitusten kyselyyn vastanneista 99% katsoo että tässä on onnistuttu hyvin. Erityisen tyytyväisiä ollaan veroasioihin, ulkopolitiikkaan ja yliopistouudistukseen.

Tämä näkyy myös kokoomuslaisten arvioissa omien ministerien onnistumisesta. Valtiovarainministeri Katainen ja ulkoasiainministeri Alexander Stubb ovat kentän yksimielisen enemmistön mielestä onnistuneet hyvin. Heikoimmat arviot kentältä saa viestintäministeri Suvi Lindén, jonka alle puolet vastaajista katsoo onnistuneen hyvin.

MTV lähetti kyselyn Kokoomuksen piirihallitusten jäsenille (185) huhtikuun alussa. Vastausprosentti on 75.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot