Mainos
Mainos

Kokoomuksen ryhmä näpäytti asuntoministeriä

Kokoomuksen eduskuntaryhmä näpäytti tänään korkovähennyskeskustelun aloittanutta asuntoministeri Suvi-Anne Siimestä. Ryhmä ilmoitti odottavansa ministeriltä "harkittuja ja kunnolliseen valmisteluun perustuvia esityksiä".

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowiczin mukaan ryhmän kannanotosta voi lukea, että tähän asti tullut vähemmän harkittuja ja vähemmän kunnolliseen valmisteluun perustuvia esityksiä. Kesäkokouksensa Raumalla päättänyt kokoomuksen ryhmä torjui samalla asuntolainojen korkovähennysoikeuden Siimeksen ehdottamalla tavalla. Siimes poistaisi vähennysoikeuden muilta kuin ensiasunnon ostajilta ja lapsiperheiltä.

Kokoomuksen ryhmä ilmoitti tukevansa hallituksen budjettiesitystä ja edellytti samaa suhtautumista myös muilta hallitusryhmiltä. Zyskowicz korosti asian merkitystä nyt, kun kysymyksessä on uuden hallituksen ensimmäinen budjettiesitys ja uuden eduskunnan ensimmäinen syksy.

-Millainen toimintapa nyt valitaan, se leimaa helposti koko vaalikautta, Zyskowicz sanoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot