Mainos
Mainos

Kokoomuksen tilitietoja puuttuu kaupparekisteristä

Kokoomuksen varainhankintayhtiö Suomen Kansallismedia ei ole toimittanut vuoden 2007 tilinpäätöstietojaan kaupparekisteriin. Lähettämättä ovat edelleen myös tilikauden 1.7.2004-30.6.2005 tilinpäätöstiedot.

Patentti- ja rekisterihallitus karhusi molempia tilinpäätöstietoja Suomen Kansallismedialta viime perjantaina lähettämässään karhukirjeessä.

Kokoomuksen hallintopäällikön ja Suomen Kansallismedian toimitusjohtajan Jarmo Pekkalan mukaan tilitoimiston toimitusjohtaja on väittänyt toimittaneensa tiedot kaupparekisteriin.

- Tietysti on mahdollista, että ne ovat jääneet toimittamatta inhimillisen virheen takia. Tai ovatko sitten jääneet matkalle? ihmettelee Pekkala.

Myös vuoden 2008 tilinpäätöstiedot vajaat

Myös vuoden 2008 tilinpäätöstieto on kaupparekisterissä toistaiseksi vajaa. Kaupparekisteristä löytyy vain verottajalta automaattisesti tulleet tiedot.

Kansallismedian on toimitettava myös vuoden 2008 tilinpäätöksen lisätiedot elokuun loppuun mennessä. Kansallismedia on luvannut toimittaa tiedot mitä pikimmin.

Suomen Kansallismedian tehtävänä on ollut kerätä kokoomukselle vaalirahoitusta esimerkiksi järjestämällä seminaareja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot