Mainos
Mainos

Kokoomuksessa kaivataan Niinistöä takaisin

Enemmistö kokoomuksen eduskuntaryhmästä toivoo, että Sauli Niinistö asettuisi ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Niinistö on jo kieltäytynyt ehdokkuudesta.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä haluaa Sauli Niinistön takaisin kotimaan politiikkaan ja puolueen ehdokkaaksi ensi vuoden eduskuntavaaleihin.

Pohjalaisen kyselyyn vastasi 35 kokoomuksen kansanedustajaa. Heistä 20 oli sitä mieltä, että Niinistön pitäisi ryhtyä ehdokkaaksi. Kahdeksan sanoi ehdokkuudelle ei. Kokoomuksen kansanedustajia on yhteensä 41.

Niinistön kannattajat uskovat, että hän voisi nostaa eduskuntaan ainakin yhden uuden kansanedustajan Uudenmaan vaalipiiristä. Hänen myös arvellaan tuovan kokoomuksen politiikkaan lisäuskottavuutta.

Ehdokkuuden vastustajat totesivat, ettei Niinistölle ole puolueessa enää luontevaa roolia.

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Sauli Niinistö on jo kieltäytynyt ehdokkuudesta. Useimmat Niinistön paluuseen positiivisesti suhtautuvat uskoivat, että miehen pää on vielä käännettävissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme