Mainos
Mainos

Yksimielinen valinta: Kokoomus nimitti Pesosen uudeksi puoluesihteeriksi

Kokoomuksen puoluevaltuusto on valinnut uudeksi puoluesihteeriksi Helsingin kokoomuksen toiminnanjohtajan Janne Pesosen. Valinta oli yksimielinen. Pesonen aloittaa tehtävässä heti.  

Pesonen kiitti Vantaalla järjestetyssä kokouksessa valitsijoitaan luottamuksesta. Hän sanoi uskovansa porukan voimaan ja siihen, että puoluesihteerin paikka on kentällä.  

Espoossa asuva Pesonen on 37-vuotias ja koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Suomen Yrittäjissä ja Satakunnan kokoomuksen toiminnanjohtajana.  

Puheenjohtaja Alexander Stubb on kuvaillut Pesosta vahvaksi kokoomusvaikuttajaksi, jolla on vankkaa kokemusta kampanjoinnista ja organisaation uudistamisesta.  

Edellinen puoluesihteeri Minna Arve siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Arve työskenteli puoluesihteerinä lokakuusta 2014 alkaen.  

Stubb kiitti Arvea vaalikampanjasta ja siitä, ettei kokoomus pudonnut oppositioon. Arve itse puolestaan sanoi, että matka jäi lyhyemmäksi kuin hän ajatteli, mutta se oli sitäkin mielenkiintoisempi.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme