Mainos
Mainos

"Kokoomus on päässyt hallituspolitiikassa niskan päälle"

Varapuhemies Seppo Kääräinen (kesk) suomii omaa puoluettaan keskustaa siitä, että kokoomus on hallituspolitiikassa päässyt keskustan niskan päälle. MTV:n erikoishaastattelussa Kääriäinen sanoo, että viestinnässä ja imagossa keskusta on jäänyt kokoomuksen jalkoihin, vaikka keskustan saavutuksia hallituksessa voisi muuten puolustaakin.

- Mutta se ei riitä tänä päivänä. Politiikan onnistumiseen liittyy enemmän ja enemmän myös viestinnällinen onnistuminen. Ja imagojen täytyy pelata. Luulen, että tässä suhteessa keskusta ei ole pärjännyt suhteessa kokoomukseen oikeastaan olenkaan, Kääriäinen sanoo.

- Sellainen kuva on syntynyt, että hallituspolitiikassa kokoomus on päässyt jotenkin niskan päälle, ainakin tässä viestinnällisessä ilmaherruudessa. Kokoomus on olut aktiivinen ja ilmeisesti taitavampi ja onnistuneempi kuin keskusta.

Kääriäisen mukaan keskusta on myös jäänyt kolmanneksi pyöräksi kokoomuksen ja SDP:n välisessä poliittisessa taistelussa, mikä pitää mysö keskustan gallup-lukuja matalina. Kääräisen mukaan udeen puheenjohtajan suurin haaste on saada keskusta takaisin poliittisen keskustelun keskiöön.

KUUNTELE TÄÄLTÄ KÄÄRIÄISEN AJATUKSIA

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot