Mainos
Mainos

Kokoomus valmistautuu ministerikierrätykseen

Tekstiviestikohun pelästyttämä kokoomus valmistautuu kaikessa hiljaisuudessa kierrättämään ministereitään.

Spekulaatioissa on mukana kolme ministerin salkkua. Uudeksi nimeksi hallitukseen on kaavailtu Jari Koskista, josta tulisi MTV:n uutisten tietojen mukaan puolustusministeri. Koskisen puolesta puhuu muun muassa se, että hänellä on aiempaa ministerikokemusta.

Julkisuudessa on arvioitu, että valtiovarainministeri Jyrki Kataisesta tulisi ulkoministeri, ja hänen nykyisen salkkunsa saisi puolustusministeri Jyri Häkämies.

Toinen vaihtoehto on, että Häkämiehestä tulisi ulkoministeri ja Katainen pitäisi nykyisen paikkansa. Jari Koskinen olisi uusi puolustusministeri myös tässä tapauksessa.

Ministerijärjestelyjen yhteydessä on mainittu myös Sauli Niinistö, Jari Vilen, Alexander Stubb, Pertti Salolainen ja Teija Tiilikainen.

Virallisesti ulkoministeri Ilkka Kanerva nauttii ainakin toistaiseksi puolueensa ja sen eduskuntaryhmän luottamusta. Viime kädessä tilanteen ratkaisee ensi viikolla julkistettavien tekstiviestien sisältö.

(Huomenta Suomen uutiset 28.03.2008)

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme