Mainos
Mainos

Kokoomusehdokkaiden aika vähissä: Johtajakampanjointi jatkuu läpi yön minuuttiaikataululla

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkailla on vuorokausi ennen vaalia minuuttiaikataulu. Työtä jatketaan läpi yön. Ehdokkaat kertovat MTV Uutisille tunnelmistaan päivää ennen h-hetkeä.

Videot mietteistä ovat katsottavissa jutun yllä ja lopussa.

Ehdokkailla on 18 esiintymistä piireille ja liitoille ja aikaa kymmenen minuuttia aina yhteen esiintymiseen.

– Vähän jännittää niin kuin aina, sanoi Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb saapuessaan kokouspaikalle Saimaan kylpylään.

– Minulla on hyvä tunnelma. Olen saanut vahvaa tukea kentältä ja se on minulle tärkeätä, sanoi puolestaan haastaja, sisäministeri Petteri Orpo.

Kansanedustaja Elina Lepomäki huomautti, että mikään ei ole vielä varmaa.

– Tunnelma on käytävillä ollut se, että liikkuvia äänestäjiä on vielä paljon. Eiköhän tässä ”mies paikallaankin” pärjää, totesi puolestaan puheenjohtajakanditaatti, kansanedustaja Elina Lepomäki viitaten omaan kampanja-lauseeseensa.

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb uskoi, että puheenjohtajataistelu puhdistaa ilmaa Kokoomuksen sisällä.

– Minä uskon, että Suomi ja Kokoomus voittavat tässä, Stubb kommentoi.

Orpon mielestä nyt haetaan muutosta.

– Minusta kokousedustajat äänestävät siitä, että tehdään selvä muutos. Haetaan takaisin kansalaisten luottamusta, jonka puolue on menettänyt. Me on kadotettu yhteys kansalaisten arkeen ja haluan olla hankkimassa tätä luottamusta takaisin, Orpo sanoi.

Lepomäki puolestaan puhui rohkeudesta.

 – Kyllä uskon, että edustajat äänestävät Kokoomuksen suoraselkäisen linjan puolesta ja rohkeudesta kohdata tulevaisuuden haasteita, hän sanoi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme